Mourinho: Wenger on läbikukkumiste osas spetsialist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlused on tänavu pakkunud väga palju põnevust ja tiitliheitlus käib endiselt mitme tiimi vahel. Praegu tabelis esikohta hoidva Londoni Chelsea juhendaja Jose Mourinho otsustas nüüd nende järel teisel positsioonil oleva Londoni Arsenali peatreenerit Arsene Wengerit tögada.

Esmalt oli sõna võtnud Wenger, kes märkis, et Chelsea on tiitliheitluses favoriit ja kui nad seda ei võida, siis on tegemist ebaõnnestumisega. Veel lisas ta, et Mourinho ei taha suuri sõnu teha, kuna ta kardab läbikukkumist.

«Ta (Wenger) on läbikukkumiste osas spetsialist,» teatas Mourinho täna pressikonverentsil vastulöögina. «Kui tal on väidetavalt õigus ja ma kardan läbikukkumist, siis see võib olla nii, kuna läbikukkumisi tuleb mul ette harva. Ta on spetsialist, kuna nad ei ole kaheksa aastat ühtegi tiitlit võitnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles