Eestlased lõpetasid Prantsusmaal peagrupist tagapool

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Degenkolb.
John Degenkolb. Foto: SCANPIX

Prantsusmaal jätkuva velotuuri Tour Méditerranéen (UCI kategooria 2.1) täna sõidetud teise etapi võitis taas sakslane John Degenkolb (Team Giant-Shimano). Alo Jakin (BigMat-Auber 93) ja Gert Jõeäär (Cofidis) said vastavalt 93. ja 94. koha.

170 kilomeetri pikkune künkliku keskosaga etapp lõppes sarnaselt esimesele etapile grupifinišiga ning taas polnud Degenkolbile vastast. Teise koha sai Yannick Martinez (Team Europcar) ning kolmas oli Armindo Fonseca (Bretagne-Séché Environnement), vahendas rattaprofid.ee.

Eestlased finišeerisid teises suures grupis, mis kaotas võitjale 2.11. Jakin rääkis pärast etappi portaalile Rattaprofid, et ei tundnud end täna kõige paremini ning jäi viimasel HC kategooria tõusul teise gruppi. «Mul väike tõbi kallal ja ei olnud väga hea tunne. Aitasin oma meeskonnakaaslase possale ja ise jäin,» rääkis ta. «Homme on uus päev, aga eks näha ole, mis saab - lubatakse tugevat tuult.»

Jakini sõnul vaevab kerge külmetus ka Jõeäärt.

Degenkolb jätkab ka tuuri üldliidrina. Teisel kohal on itaallane Sonny Colbrelli ning kolmas on prantslane Cyril Gautier (Europcar). Jakin langes 68. kohale (+2.11) ning Jõeäär on kokkuvõttes 89. kohal (+3.43).

Homme on tuuril kavas kaks etappi: lühike grupisõit ning eraldistardist sõit. Velotuur lõpeb pühapäeval

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles