Valga meeskond lõpetas Balti liiga võiduta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv. Piirilinna meeskonnal tuli sedapuhku Ventspintsile suureskooriliselt alla jääda.
Foto on illustreeriv. Piirilinna meeskonnal tuli sedapuhku Ventspintsile suureskooriliselt alla jääda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Korvpalli Balti liigas pidi Valga/Maks&Mooritsa meeskond tunnistama eile Utena Juventuse meeskonna paremust 58:45.

Külalised Leedust haarasid liidrirolli kohe esimesel veerandil, mille Juventus võitis 18:6. Teisel ja kolmandal veerandil vahe püsis. Neljanda veerandi alguses tegi Valga 9:1 vahespurdi ning jõudis 7 punkti kaugusele, seisuks 41:48, kuid lähemale piirilinlased enam ei jõudnud, vahendas basket.ee.

Valga oli hädas viskeprotsendiga, tabades viskeid väljakult vaid 25%-ga. Ainsana jõudis kahekohalise punktisummani Kristjan Evart, kes kogus 15 punkti. Ferg Myrick ja Viljar Veski viskasid mõlemad 8 silma. Võitjate resultatiivseim oli Saulius Kulvietis 21 punktiga.

Valga meeskonna jaoks lõppes balti liiga hooaeg 12 kaotusega ning võiduarve jäigi avamata. Kõige lähemalt oldi võidule Kasahstani klubi Caspiy vastu, detsemberis jäi vahe 70:79 ning jaanuaris 54:56.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles