Selver sai vahegrupis esimese võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver
Tallinna Selver Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Selver alistas eilses võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga kohtumises tulemusega 3:1 RTU/Robezsardze ning kindlustas sellega vahegrupi kolmanda koha. Traditsionaalselt vedas meeskonna mängu diagonaalründaja Hindrek Pulk, kes kogus 29 punkti (+13), temporündajad Timo Tammemaa ja Meelis Kivisild toetasid 10 ja 8 silmaga.

Vahegrupi võitja otsustavas mängus on täna kell 16:00 Riias vastamisi RTU/Robezsardze ja Bigbank Tartu. Esimese tugevusgrupi teises mängus on kell 17:00 Rakvere spordihoones vastamisi Rakvere VK ja Selver Tallinn, vahendab volley.ee.

Enne viimast päeva on vahegrupi liider 12 punktiga Pärnu, Tartu jääb enne viimast mängu vaid ühe punktiga kaugusele. Selveril on tänase võidu järel koos 7 silma, neljas on RTU 3 ja viies Rakvere VK 1 punktiga.

Põnevaks on läinud võitlust Läti meeskondade vahel viimaste play-off kohtade eest. Daugavpils Universitate oli täna 3:0 üle Poliurs/Ozolniekist, sams kui Biolars/Jelgava mängis üle TTÜ.

Vahegrupi liider on TTÜ 11 punktiga, järgnevad Jelgava (10), Poliurs (9) ning täna omavahel vastamisi olevad Daugavpils (7) ja Danpower Võru/Noortekoondis (0). Play-offi jõuavad nõrgema vahegrupi kolm parimat.

Schenker Liiga 15. veebruari mängude tulelmused:

Selver Tallinn - RTU/Robezsardze 3:1 (12, 20, -22, 21)
VK Biolars/Jelgava - TTÜ 3:0 (24, 23, 18)
Daugavpils Universitate - Poliurs/Ozolnieki 3:0 (25, 23, 22)

Vahegrupi viimased kohtumised peetakse 16. veebruaril:

16:00 Daugavpils OC: Daugavpils Universitate - Danpower Võru/Noortekoondis  
17:00 Rakvere SH: Rakvere VK - Selver Tallinn
18:00 Daugava SH: RTU/Robezsardze – Bigbank Tartu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles