Tähtsa mängu kaotanud Kehra peatreener: Balti liiga rong on läinud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra meeskond (sinises) mängimas Põlva Servitiga.
Kehra meeskond (sinises) mängimas Põlva Servitiga. Foto: Andres Haabu

Käsipalli Balti Liigas peeti täna üks vahelejäänud kohtumine, kus HC Kehra/Horizon Pulp&Paper kaotas võõrsil Klaipeda Dragunasele 22:28 (10:15). Tegemist oli Eesti klubi jaoks väga tähtsa mänguga, et säilitada lootus jõuda nelja parema meeskonna finaalturniirile.

Kaotus jättis Kehra tabelis seitsmendale kohale - neil on üheksast mängust viis punkti. Põlva Serviti jätkab liidrina 18 punktiga (10 mängust), Minski SKA-l on 16 (10), Riihimäe Cocksil 14 (9) ja Dragunasel 11 (10) punkti. Kehrast eespool on veel ka Bresti HC Meškov 8 (10) ja Riia Celtnieks/LSPA 6 (11) punktiga.

Kehralaste peatreener Jüri Lepp tunnistas, et ebaõnnestunud mängu nahka läks terve hooaeg. «Vastased olid täna paremad, meil erilist võimalust polnud. Võib ka nii öelda, et me ei saanud vastaste väravavahist jagu, too tegi tõeliselt hea mängu. Balti Liiga rong on nüüd läinud, tuleb natuke puhata ja meeskond kevadeks uuesti vormi ajada. Eks pettumus ole suur, aga kogu Balti Liiga hooaeg on kahjuks üle kivide-kändude kulgenud,» rääkis Lepp.

Tänases kohtumises viskas Kehra parimana Jürgen Rooba viis tabamust, Uku-Tanel Laast ning Rando-Juku Sirkas lisasid mõlemad neli tabamust. Võitjate parimana sai Evaldas Grieze kirja kuus väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles