Bühl võitis eestlaste abiga turniiritabeli punase laterna

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Karli Saul

Saksamaa Bundesliga 15. voorus oli võidukas Eesti võrkpallikoondislaste Martti Juhkami ja Andri Aganitsa koduklubi TV Ingersoll Bühl, kes teenis eestlaste abiga kodusaalis 3:0 (19, 22, 24) võidu turniiritabeli punase laterna VC Dresdeni üle.

Samade võistkondade põhiturniiri esimese ringi vastasseis oli samuti lõppenud Bühli 3:0 üleolekuga, vahendab volley.ee.

Sarnaselt kahele võistkonnakaaslasele kogus võõrustajate suurima punktisumma Juhkami, kes panustas võitu 9 punkti. Bühli meeskonna parimat vastuvõttu (83%) näidanud nurgaründaja sai kohtumise jooksul 17 tõstet, millest punktiks õnnestus lüüa 6. Lisaks kirjutati Juhkami arvele kolm serviässa. Aganits tõi koduklubile 7 punkti, kui kolmele punktiväärt rünnakule tuli lisa kolme blokipunkti ja ühe serviässa näol.

Turniiritabeli neljandat kohta kindlustanud Bühlil on viieteistkümnest mängust kirjas 32 punkti. Esikohal jätkaval Friedrichshafenil on parimana koos 39 silma, järgnevad Berliini Recycling Volleys 35 (14-st mängust) ja Generali Haching 32 punktiga (14).

Edukamate blokeerijate edetabelis püsib Aganits 55 resultatiivse sulustamisega esikohal, edestades TV Rottenburgi sakslasest tempomeest Isaak Felixit nelja punktiga. Bühli järgmine liigamäng on kavas kolmapäeval, kui võõrsil minnakse vastamisi turniiritabelis viiendal real paikneva evivo Düreniga. Põhiturniiri avaringis Bühl kodusaalis mängides Dürenile võiduvõimalust ei pakkunud, saavutades 3:0 (11, 20, 24) võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles