Beckham jagas Ibrahimovicile ohtralt kiitust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) celebrates with Paris Saint-Germain's English midfielder David Beckham after scoring during a French L1 football match between Paris St Germain and Brest on May 18, 2013 at Parc des Princes stadium in Paris.   AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) celebrates with Paris Saint-Germain's English midfielder David Beckham after scoring during a French L1 football match between Paris St Germain and Brest on May 18, 2013 at Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD Foto: KENZO TRIBOUILLARD/AFP

Endine Inglismaa tippjalgpallur ja superstaar David Beckham andis ühele Rootsi telekanalile intervjuu, milles ta kiitis Pariisi Saint-Germaini rootslasest mängumeest Zlatan Ibrahimovici.

«Oli au Zlataniga koos mängida hoolimata sellest, et see kestis vaid kuus kuud. Ta on ilma kahtluseta kolme maailma parema mängija seas,» tunnustas Beckham Zlatanit, kellega nad mängisid koos PSG ridades 2013. aasta teise poolaasta.

«Ta on mängija, keda ma olen alati imetlenud ning kellega alati tahtnud koos mängida. Temaga samas tiimis olemine oli fantastiline. Ta on hea meeskonnakaaslane ja üks paremaid mängijaid, kellega ma kunagi koos olen mänginud. Samuti on ta isiklikus plaanis tore mees,» lisas Beckham.

Kui kuulsale rootslasele lähevad Inglismaa legendi sõnad korda, siis kes teab - ehk kutsub Beckham 32-aastase Zlatani mängima oma uude meeskonda, mida endine Inglise vutistaar Miamisse rajada proovib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles