Barcelona teeb Fabregase hankimiseks tõsist tööd

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali kapten Cesc Fabregas.
Londoni Arsenali kapten Cesc Fabregas. Foto: AFP/ Scanpix

FC Barcelona jalgpalliklubi president Joan Laporta loodab endiselt, et nende klubil õnnestub sõlmida leping Londoni Arsenali poolkaitsja Cesc Fabregasega.

Fabregas teatas lõppeva kuu alguses Arsenali peatreenerile Arsene Wengerile, et ta soovib klubist lahkuda, kuid Barcelona ja Arsenal ei ole seni kokkuleppele jõudnud, kirjutab Eurosport.

«Üks mängija on avaldanud soovi liituda Barcelonaga. Ta (Fabregas – toim.) on rääkinud sellest avalikult ning tahan teda selle eest tänada,» sõnas Laporta.

Praegune leping hoiab Fabregase Londoni klubis 2015. aastani. «Teeme tööd, et ta siia tuua. Üritame saada allkirjad paberile, kuid kui see ei õnnestu, siis oleme vähemalt algust teinud. Alati on võimalus olemas, kuid tehingu teisel osapoolel võivad olla teistsugused huvid ning arvatavasti ka teine strateegia,» lisas Laporta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles