Ardo Kreek ja Pariisi Volley jõudsid Prantsusmaal karikafinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Karli Saul

Teisipäeva õhtul võitis Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley Prantsusmaa võrkpalli karikavõistluste poolfinaalis tulemusega 3:2 Chaumont Volley-Balli meeskonna ning mängib 5. aprillil Pariisis karikavõidu eest. Teises poolfinaalis (mängitakse täna õhtul) on vastamisi Tours VB ja Toulouse.

Pariis oli lähedal ka 3:0 võidule, kui kaks esimest geimi võideti tulemusega 25:21. Kolmandas ja neljandas vaatuses alistuti Chaumontile napilt 23:25, kuid otsustav suudeti 15:9 enda kasuks pöörata.

Pariisi meeskond on karikavõistluste 30-aastase ajaloo jooksul võitjaks tulnud viis korda, viimati 2004. aastal. Viimase kümnendi selge valitseja on olnud Tours VB, kellele kuulub seitse karikavõitu viimasel kümnel aastal.

Naiste karikavõistluste esimeses poolfinaalis olid vastamisi meistrisarja kaks paremat - RC Cannes ja Mulhouse, mängu võitis favoriit Cannes'i naiskond 3:1, minnes finaalis püüdma seega juba 12-ndat järjestikust karikavõitu. Teises poofinaalis mängivad meistrisarjas kuuendal ja kaheksandal kohal paiknevad Nantes ja Istres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles