Prikamje kaotas, Venno sai vigastada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (paremal).
Oliver Venno (paremal). Foto: kuzbass-volley.ru

Venemaa võrkpallimeistrivõistluste superliiga 12. voorus kaotas Permi Prikamje koduväljakul Surguti Gazprom-Jugrale 2:3 (-22, 20, 22, -18, -12). Oliver Venno alustas mängu põhikuuikus, sai aga viga juba esimeses esimeses geimis ja teda asendas teine diagonaal Vladimir Jakimov.

Paraku tabas vigastus ka Jakimovit ning Venno vahetati neljandaks ja viiendaks geimiks taas platsile, vahendab volley.ee. Venno jõudis tuua kümme (+2) ja Jakimov kuus punkti (+1). Treener Vladimir Vikulovi sõnul ootab Jakimovit kuuaegne ja Vennot nädalane mängupaus.

Prikamje resultatiivseim oli eile nurgaründaja Pavel Zahharov 26 (+15) punktiga, Siberi klubile tõi bulgaarlane Todor Aleksiev 21 ja veel paar aastat tagasi Venemaa koondisse kuulunud Aleksei Tšeremissin 16 punkti.

Prikamje treener Vladimir Vikulov sõnastas (gazprom-ugra.ru) kaotuse peapõhjuseks mängijate nappuse: «Kaotasime ühe mänguga kaks meest. Korrektiivid ei aidanud. Ühes olukorras vahetasime sidemängija Dmitri Kovaljovi koguni ründajaks. Ma ei süüdista kedagi, mehed võitlesid. Võib-olla tuleb meil nüüd mängijaid juunioride meeskonnast juurde võtta.»


Gazprom-Jugra peatreener Vadim Hamutskihh oli õnnelik, sest tema meeskond sai kaks punkti tabelisse (Prikamje ühe) vaatamata põhisidemängija Sergei Antipkini eemalejäämisele (samuti vigastatud), teda asendas nooruke Vadim Pankov. «Peamine oli võit. Meeskonna mäng on alles stabiliseerumas,» nentis treenerina esimesi samme tegev Hamutskihh.

Sinises alagrupis on Belgorodi Belogorjel liidrina 32 punkti, eile alistas koduväljakul mänginud Belogorje Kaasani Zeniidi 3:2. Prikamje on 11 punktiga seitsmes. Esimesed punktid hankis Jaroslavli Jaroslavitš, mängides 3:2 üle Krasnodari Dünamo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles