Üllatus: Barcelona staar külastas Briti muusikaauhindade jagamist kuuma lauljannaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas ja Nicole Scherzinger.
Cesc Fabregas ja Nicole Scherzinger. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi kuulus mängumees Cesc Fabregas leidis pärast teisipäeval peetud Meistrite liiga mängu aega külastada Briti muusikaauhindade jagamist ning astus seal üles koos lauljanna Nicole Scherzingeriga.

Fabregas ja Barcelona alistasid teisipäevases Meistrite liiga kaheksandikfinaalis 2:0 Inglismaa meeskonna Manchester City. Kui ülejäänud Hispaania klubi mehed sõitsid juba tagasi kodumaale, siis 26-aastane Fabregas jäi Inglismaale ning läks Briti muusikaauhindade jagamisele.

Fabregas ning maailmakuulus USA lauljanna Nicole Scherzinger pidid üle andma parima rahvusvahelise kollektiivi auhinna, aga enne selle väljakuulutamist oli Barcelona mängumehel Suurbritannia rahvale teadaanne. «Palun eilse õhtu pärast vabandust. Tulen täna rahumeelsete kavatsustega,» teatas Fabregas, keda publiku hulgast mõned korrad maha karjuti.

Barcelona mängumees ei lasknud end hüüetest aga häirida ja palus koos Scherzingeriga parima rahvusvahelise kollektiivi auhinda vastu võtma bändi Daft Punk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles