ManU staar peab ohjama keevalist kaitseliini

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Vidic
Nemanja Vidic Foto: Reuters / Scanpix

2005. aasta detsembris ostis Manchester United enda ridadesse noore serblase Nemanja Vidici. Selle ostuga tõestas Inglismaa suurklubi peatreener Alex Ferguson taas, et ta on meister tõeliste talentide leidmisel.

Üsna kiiresti tõusis Vidic Euroopa parimate keskkaitsjate sekka ja eelmine hooaeg oli ilmselt serblase karjääri parim. Kui üldiselt on üsna harv nähtus, et kaitsva orientatsiooniga mängijad individuaalseid auhindu pälvivad, siis mullu valiti Vidic nii meeskonnakaaslaste kui ka klubi fännide poolt lemmikuks. 11. juulil algavatel maailmameistrivõistlustel lasus Serbia jalgpallikoondise suurimal staaril tähtis kohustus – mees peab ohjama keevaliste balkanimeeste tagaliini. «Nemanja on meie perekonna asendamatu osa ja me kõik loodame tema peale,» on öelnud Serbia koondise peatreener Radomir Antic. Kui Vidic saab ülesandega hakkama, Serbia kaitse peab ja nad rühivad turniiril kaugele, võib Vidicit julgelt nimetada kümnendi üheks parimaks kaitsjaks. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles