Arsenalis käärib: meeskonna staarid läksid väljakul tülli

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil penaltit löömas.
Mesut Özil penaltit löömas. Foto: SCANPIX

Esimest hooaega Arsenali jalgpallimeeskonnas mängival Mesut Özilil oli eile üsna nadi tööpäev: esmalt eksis ta penaltil ja kokkuvõttes kaotas tema koduklubi Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängu 0:2 Müncheni Bayernile. Nagu sellest poleks sakslasele veel küll olnud, läks ta väljakul tülli ka oma meeskonnakaaslase Mathieu Flaminiga.

Özil sai kohe kohtumise alguses, kaheksandal minutil, võimaluse Inglismaa meeskond juhtima viia, ent ei suutnud 11 meetri karistuslööki Müncheni Bayerni väravavahi selja taha toimetada. Suvel Arsenali ostetud sakslase panust kritiseerisid hiljem nii Arsenali fännid kui ka peatreener Arsene Wenger, kelle sõnul oleks võinud penalti löömise lahendada veidike teistmoodi, aga Özil sai nahutada juba ka mängu ajal.

Samuti sel suvel Arsenaliga liitunud Mathieu Flamini polnud Özili mänguga rahul ning otsustas teda sellest teavitada. Mängu videokordusest on näha, kuidas erutunud Flamini Özilile midagi selgitada püüab ning sakslast isegi kergelt tõukab. Özilil polnud aga väljakul aega ega tahtmist meeskonnakaaslasega pikemasse vestlusesse astuda ning ta kõndis seega lihtsalt eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles