Taaramäe Portugali tuuri algusest: ülimat särtsu jalas polnud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Mihkel Maripuu

Portugalis eile alanud 1. kategooria mitmepäevasõidu Volta ao Algarve avaetapil sai Eesti rattur Rein Taaramäe 89.koha. Oma sõiduga jäi Taaramäe üldises plaanis rahule, veidike kriitikat teenisid kohalikud tingimused.

«Sõidust miskit väga rääkida pole. Ilm oli ilus: 19 kraadi ja päike. Tõusud olid lihtsad ja kogu pundile kontimööda. Ainuke asi, mille kallal viriseda võib, on siinsete teede seisukord – teravad kanalisatsioonikaaned, suured konarused ja augud teede ääres tegid sõidu veidi ohtlikuks. Kogu punt pääses täna õnneks kõige hullemast ja midagi erilist ei juhtunud,» muljetas Taaramäe oma blogis.

Taaramäe lisas, et vorm on hetkel veel küsitav, sest eelmisel nädalal sai eestlane külma. «Omal oli seis rahuldav. Mingit ülimat särtsu jalas polnud, aga väga midagi halba ka polnud. Homme (täna- toim.) on vähe raskem, eks seal näeb, kas suudan kokkuvõtte koha eest edasi võidelda. Eelmise nädala haigus võis siiski mingisuguse jälje minusse vajutada, kuid jään optimistiks,» kirjutas Taaramäe.

Eilse etapi võitis itaallane Sasha Modolo (Lampre-Merida).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles