USA väljaanne: Petter Northug on suure suuga kloun?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: SCANPIX

Norra murdmaasuusastaar Petter Northug ei ole suutnud Sotši taliolümpial midagi teha ja on medalita. 

USA väljaanne Slate valas veelgi õli tulle, nimetades teda suure suuga lobisevaks klouniks, kirjutab The Local.

«Kümnest kaheksal juhul on Norra murdmaasuusataja Petter Northug täielik kloun, kuid samas tuleb tunnistada, et ta ei ole suu peale kukkunud ning suudab rahvast lõbustada,» kirjutas kolumnist Justin Peters.

Petersi selline hinnang põhineb Northugi varasematel avalikel esinemistel ja seisukohavõttudel.

Northug on tümitanud nii Rootsi kuningat Carl XVI Gustafit ta suusahuvi pärast kui ka Rootsi murdmaasuusatajaid. Enne olümpiat sattus Northugi hammaste vahele Venemaa suusataja Maksim Võlegžanin , kelle sportlaskarjääri see Norra sportlane lubas hävitada.

Northug on välja andnud ka iroonilise muusikavideo pealkirjaga «Jävla norrbagge» (Kuradi norralane). Skierpost. com kirjutas selle kohta, et seal võtab Northug oma sportlaskarjääri tipphetked kokku. Tal on ka oma tõsielusaade «Sirkus Northug».

Kolumnisti sõnul annab hea pildi Northugist ka ta kodulehel olev foto, millel sportlane on koos täispuhutava seksinukuga.

Northug pani selle foto pärast seda, kui Norra meedias lahvatas diskussioon, kas suusataja on suhtes või mitte.

Sotši olümpial meeste suusavahetusega sõidus sai Northug 17. koha.

Norra meeskonna treenerid ei valinud kahekordset olümpiavõitjat Northugi Sotšis meeste 15 kilomeetri klassikasõidule. Põhjuseks toodi ta vilets vorm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles