Naomi Campbell esitles Vuittoni kohvrit jalgpalli MM võidukarika transpordiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Campbell ja ihaldatud maailmameistri karika koopia
Naomi Campbell ja ihaldatud maailmameistri karika koopia Foto: SCANPIX

Täna esitles supermodell Naomi Campbell Pariisis spetsiaalset kohvrit, millega rahvusvaheline jalgpalliassotsiatsioon FIFA viib väljamängitava karika Lõuna-Aafrika Vabariiki, kus kümne päeva pärast algab jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalturniir.

FIFA kodulehe teatel on Vuittoni firma spetsiaalselt väljavalitud sellise kohvri valmistamiseks. Tänastel piltidel poseerib Campbell originaakarika koopiaga. Tõenäoliselt on originaalkarikas praegu veel Itaalias, sest Itaalia on praegune valitsev maailmameister.

Vuitton on üldse tihedalt jalgpalliga seotud. Nii on Hollandis palliv eestlane Ragnar Klavan ühes intervjuus maininud, kuidas uude klubisse minnes küsis treener talt: «Kas sul Vuittoni kott juba on?» Eitav vastus andis Klavanile plusspunkte, sest omamata sellist moetoodet jättis ta mulje mehest, kelle jaoks mäng on tähtsam kui sinna juurde kuuluv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles