Eesti korvpallikoondise ääremängija läheb operatsioonile

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Eichfuss (palliga) Tartu Rocki särgis.
Timo Eichfuss (palliga) Tartu Rocki särgis. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpalli A-koondise kandidaadiks nimetatud Tartu Rocki ääremängija Timo Eichfuss läheb neljapäeval operatsioonile.


«Ta tegi üliõpilaste SELLi mängudel paremale käele liiga,» avaldas Eesti koondise mänedžer Keio Kuhi.

«Läksin vastase viset blokeerima ning näpud jäid võrgu külge kinni ja mingi raks käis läbi,» kirjeldas Eichfuss juhtunut. «Viga sai neljanda näpu süvapainutaja lihas. Sain kohe ka arsti juurde, kuid seal ei osatud täpselt öelda, kas on vaja operatsiooni või mitte. Nüüd sain kinnituse, et ikkagi on vaja lõigata.»

Kuigi ääremängija peab minema noa alla, siis koondise suvistes plaanides arvestatakse temaga ka edaspidi. «Seda, kuidas ta saab laagrist osa võttab, vaatame pärast operatsiooni. Pallitreeningud hakkavad alles juulis ja sinna on veel aega,» sõnas koondise mänedžer Keio Kuhi.

«Pärast operatsiooni on näha, kust side täpselt katki on ja siis oskab täpsemalt öelda, kui kauaks pean eemale jääma,» rääkis Eichfuss. «Ise sooviksin kindlasti koondise tegemistes kaasa lüüa.»

Koondise peatreener Tiit Sokk nimetas eelmise kuu lõpus 14 meest, kes pääsesid otse A-koondise laagrisse ning nende seas oli ka Rocki särgis hea hooaja teinud Eichfuss. Eelmisel nädalal lisati nimekirja veel neli B-koondises ennast heast küljest näidanud meest ning seega kuulub kandidaatide sekka praegu 18 mängumeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles