Schumacherit külastanud Massa head uudised: Schumacher reageeris mu jutule

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa (vasakul) ja Michael Schumacher.
Felipe Massa (vasakul) ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Koomast äratataval seitsmekordsel vormel-1 sarja maailmameistril Michael Schumacheril Grenoble'i haiglas külas käinud endine tiimikaaslane ja lähedane sõber Felipe Massa rääkis, kuidas kuulsal sakslasel läheb.

Massa külastas Prantsusmaa haiglas viibivat Schumacherit mõni aeg tagasi, ent kommenteeris külaskäiku alles sel nädalavahetusel Bahrainis toimuval testsõidul. «Ma nägin teda, rääkisin temaga ja tutvustasin talle oma uut tiimi ja autot,» vahendas Massa sõnu Saksmaa väljaanne Bild.

«Ta magas, aga nägi välja üsna normaalne. Ta isegi reageeris mu jutule korduvalt oma suud liigutades,» lisas 2006. aastal Schumacheriga koos Ferraris sõitnud Massa.

Viimaste andmete kohaselt kestab endiselt Schumacheri koomast äratamise protsess, perekond ega haigla pole sel nädalal uusi arenguid avalikustanud.

Seitsmekordne maailmameister kukkus 29. detsembril Prantsuse Alpides suusatades ja toimetati haiglasse, kus ta viidi kunstlikkusse koomasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles