Tartlased 0:2 kaotusseisust välja juhtinud Ojamets: mehed näitasid sisu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets Tartu meeskonda juhendamas.
Andrei Ojamets Tartu meeskonda juhendamas. Foto: Rein Murakas

Tartu Bigbank sai võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga veerandfinaalis 3:2 jagu Jelgava Biolarsist ning kohtub eeloleval nädalavahetusel Kuressaares toimuval Final Four turniiril Riia klubi RTUga. Veerandfinaali avamängus said tartlased samuti raske 3:2 võidu.

Laupäeval näidati sisu, sest välja tuldi 0:2 kaotusseisust. «Kõik on hea, mis hästi lõpeb. Hooaja esimeses pooles saime mitu valusat kaotust, kui andsime 2:0 eduseisut mängud ära. Täna näitasid mehed sisu ja suutsime ise raskest olukorrast võitjana väljuda. Aga sellisesse olukorda jäämine on ikkagi raske, just vaimselt,» sõnas Tartu klubi peatreener Andrei Ojamets pärast kohtumist. «Müts maha ka Jelgava ees, neil on hea treener, kogenud mängijad, kes suudavad end play-offides alati kokku võtta.»

Tartul on finaalturniiri eel ka mitmeid probleeme. Diagonaalründaja Argo Meresaar käis põlvemeniski lõikusel ja ei saa veel meeskonda aidata. Laupäevasest kohtumisest jäid haiguse tõttu eemale ka vahetusmehed Taavi Nõmmistu ja Mart Naaber. «Vahetuspink on hetkel väga lühike, au meestele, et selles seisus edasipääs välja võideldi,» sõnas Ojamets. «Tänases võidus oli suur roll Andres Toobalil, kes suutis mängu muutuse tuua,» kiitis juhendaja meeskonna teist sidemängijat.

«Poolfinaalivastane RTU on ilmselt hetkel kõige paremini komplekteeritud Läti klubi,» hindas Ojamets järgmist vastast. «Midagi kerget ei tule.» RTU alistas Rakvere Võrkpalliklubi mõlemas kohtumises 3:1. Teises poolfinaalis lähevad vastamisi Tallinna Selver ja Pärnu VK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles