Pärnu peatreener Tali: peame Keele üllatusteks valmis olema

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskond.
Pärnu meeskond. Foto: Ants Liigus

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas on selgunud kõik neli järgmisel nädalavahetusel Kuressaares peetaval Final Four turniiril osalejad. Viimasena tagas edasipääsu Pärnu Võrkpalliklubi, alistades veerandfinaalseerias mõlemas kohtumises 3:0 Daugavpilsi. 

Pärnu peatreener Urmas Tali sõnas pärast edasipääsu tagamist, et meeskonnas on asjad paika loksunud. «Arvan, et meie meeskonna seis on hetkel hea. Daugavpilsis peetud avamängus kulus veidi sisseelamiseks aega ja oli tasavägisem, täna läks mäng ladusamalt,» kommenteeris Tali kahte 3:0 võitu.

Poolfinaalis minnakse vastamisi Tallinna Selveriga, kes veerandfinaali teises mängus TTÜ vastu näitas väga head esitust. «Vana šaakal on seal pukis, eks peame tema üllatusteks valmis olema,» vihjas Tali Selveri juhendajale Avo Keelele. «Aga eks me võime ise ka neid üllatada.» Peatreeneri sõnul on Pärnul 12 meest rivis ja hetkeseisuga saab ta ka finaalturniiril kõiki mängijaid kasutada.

Edasipääsu tagas ka Tartu Bigbank, kes oli kahel korral 3:2 parem Jelgavast. Rakvere Võrkpalliklubi pidi aga tunnistama RTU/Robezsardze 3:1 paremust, sama skooriga kaotati ka avamäng ja seega jõudis finaalturniirile RTU. Poolfinaalis on seega vastamisi Tartu ja RTU.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles