Venno koduklubi alistas Euroopa Meistrite liiga võitja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Liis Treimann

Venemaa võrkpallimeistrivõistluste superliiga 13. voorus sooritas eile ootamatu tulemuse paremustabeli tagumiste hulka kuuluv Permi Prikamje, lüües kodumängus kolmandal kohal olevat Novosibirski Lokomotiivi 3:0 (23, 20, 23).

Lokomotiiv võitis möödunud kevadel Euroopa Meistrite liiga karika, superliigas on nimekal klubil praegu üheksa võitu ja neli kaotust. Prikamjel, vastupidi, on nüüd neli võitu ja üheksa kaotust, mis annab Sinises alagrupis 14 punktiga seitsmenda koha, kirjutab volley.ee.

Mängu kangelaseks sai senine varumees, eelmises mängus vigastada saanud diagonaalide Oliver Venno ja Vladimir Jakimovi puudumisel põhikuuikusse pääsenud nurgaründaja Pavel Zahharov (202 cm), kes võttis sisse Venno koha. Võtmegeimiks kujunenud teises geimis alustas Zahharov servimist seisul 6:12 ja tegi seda seitse korda järjest. Tema tõi rünnakul ka geimi viimase punkti.

Mitte väga tõsiselt viga saanud Oliver Venno pääseb ennustatavasti platsile järgmises mängus, 3. märtsil Tjumenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles