Pehrsson: hea, et saime vastaseks Inglismaa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson
Magnus Pehrsson Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tunnistas pärast EM-valikgruppide loosimist, et pigem võib öelda, et oli hea loos. Lisaks oli rootslasel hea meel, et alagrupis on ka üks jalgpalli suurriik.

«Olen õnnelik, et teame nüüd oma alagruppi. Meil on grupis Inglismaa, kes on favoriit ja tõmbab ka tähelepanu. See on hea,» rääkis Pehrsson pärast loosimist. «Kui vaadata ülejäänud gruppi, siis võib öelda, et kui valmistume õigesti, siis oleme valmis konkurentsi pakkuma.»

Lisaks Inglismaale kohtub Eesti veel Šveitsi, Sloveenia, Leedu ja San Marinoga. «Vastaste osas eelistusi ei olnud. Ainuke eelistus oli, et alagrupis oleks üks suur meeskond, kes tõmab ka tähelepanu,» lisas Pehrsson, kes märkis, et ta ei teinud kõikidele Euroopa koondistele enne loosimist taustauuringut ja seetõttu on ka raske kohe täpsemat analüüsi teha. Just see töö ootabki Pehrssoni sõnul teda nüüd ees.

Pehrssoni sõnul oli tema jaoks valikgruppide loosimisel viibimine huvitav kogemus, mis tekitas ka natuke positiivset stressi. Samas kohtas ta Nice’is ka tuttavaid peatreenereid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles