Operatsioonist taastuv Zahovaiko: olen Portugalis kõvasti arenenud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko
Vjatšeslav Zahovaiko Foto: UD Leiria

Portugali meediaväljaanne Record kirjutas eile, et kohalik jalgpalliklubi UD Leiria plaanib ründaja Vjatšeslav Zahovaiko teenetest loobuda, kuid mängumees ise võtab asja rahulikult.

«Üks sõber rääkis ka mulle, et sellest oli kirjutatud ning mulle tuli see üllatusena. Enne puhkusele siirdumist vestlesin peatreeneriga ning siis oli küll kõik hästi,» rääkis ründaja. «Juuni lõpuks pean meeskonna juurde tagasi minema ja siis hakkab uueks hooajaks ettevalmistumine. Praegu taastun mandlioperatsioonist ning varsti hakkan vaikselt iseseisvalt trenni tegema.»

Samas tunnistas Zahovaiko, et on väga rahul, et ta otsustas Portugali liigasse mängima siirduda. «Olen küll saanud seal vähe mänguaega, kuid olen talvel langetatud otsusega väga rahul,» rääkis Zahovaiko. «Olen seal füüsiliselt palju arenenud ning nii kehaliselt kui ka vaimselt edasi läinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles