Eelvaade: Rock ja Tarvas alustavad Balti liiga play-offi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki mängijad.
Tartu Rocki mängijad. Foto: SCANPIX

Korvpalli Balti liiga play-off'i jõudsid Eesti klubidest Rakvere Tarvas ja Tartu Ülikool/Rock. 1/8 finaalidega teeb esimesena algust Tarvas, kes 24. veebruaril algusega kell 16:00 võõrustab Tampere Pyrinto meeskonda Soomest.

Rocki jaoks algab play-off neljapäeval, 27. veebruaril Lätis, kui kohtutakse Jekabpilsi meeskonnaga, vahendab basket.ee.

Rakvere Tarvas vs Tampere Pyrinto
1/8 finaalid: 24.02 kell 16:00 Rakveres ja 26.02 kell 18:30 Tamperes
Asetus play-off'iks: Tarvas (15), Pyrinto (2)
Tarvas ja Pyrinto olid põhiturniiril ühes alagrupis ning mõlemad omavahelised kohtumised võitis Pyrinto (117:81 Rakveres ja 112:74 Tamperes). Paari võitja kohtub veerandfinaalis Kedainiai Nevežise ja Valmiera paari võitjaga.

TÜ/Rock vs Jekabpils
1/8 finaalid: 27.02 kell 19:30 Jekabpilsis ja 03.03 kell 19:00 Tartus
Asetus play-off'iks: Rock (8), Jekabpils (9)
Tartu Ülikool/Rock kogus põhiturniiril alagrupis 8 võitu ja 4 kaotust, mis andis C-alagrupis Pieno Žvaigždesi ja TonyBeti järel kolmanda koha. Jekabpils sai A-alagrupis samuti kolmanda koha 7 võidu ja 5 kaotusega, ettepoole jäid Tampere Pyrinto ja Norrköping Dolphins. Rock-Jekabpilsi paari võitja järgmine vastane tuleb paarist Pieno Žvaigždes - Lietkabelis.

Esimesed balti liiga kaheksandikfinaalid on juba peetud. Šiauliai võttis neljapäeval avakohtumises kindla 107:79 võidu Kasahstani klubi Barsy üle. Kolmeteistkümnenda asetusega Utena Juventus alistas kodusaalis 70:67 Prienai TonyBeti, kes sai play-off'iks neljanda asetuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles