Saksamaa ajakiri: Schumacheri koomast äratamine on peatatud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Saksamaa meediasse on taaskord ilmunud uued väited seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri tervislikust olukorrast, kui Saksamaa ajakiri Focus avaldas informatsiooni, mille kohaselt on kuulsa sakslase koomast äratamise protsess peatatud. Schumacheri mänedžer Sabine Kehm lükkas täna hommikul need kuuldused ümber.

Seitsmekordset maailmameistrit on nüüdseks juba mõned nädalad koomast äratatud ning kuigi meedias on levinud väiteid selle kohta, et Schumacher suudab silmi pilgutada ja suuga jutule reageerida, ei ole vormelilegendi ametlikud esindajad ega perekond kinnitanud, et Schumacher oleks koomast üles ärganud.

Koomast äratamise protsess võtabki asjatundjate sõnul kaua aega, aga kuna endiselt pole mingeid teadaandeid selle edukusest, avaldas ajakiri Focus nädalavahetusel infot, justkui oleks Schumacheri äratamine peatatud. Täna vahendas Saksamaa väljaanne Bild aga Schumacheri mänedžeri Sabine Kehmi sõnu, kes sellise info ümber lükkas. Lisainformatsiooni Kehm olukorra kohta ei andnud.

Schumacher kukkus 29. detsembril Prantsusmaa alpides suusatades ning viidi haiglasse, kus ta pandi kunstlikku koomasse. Eelmisel nädalal lõpetati ametlikult juhtumi uurimine ning kedagi õnnetuse põhjustamises süüdi ei mõistetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles