Putin: Venno naaseb platsile järgmisel nädalal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Liis Treimann

Eesti võrkpallikoondislane Oliver Venno, kes ei saanud õlavigastuse tõttu Venemaa superliiga 13. voorus platsile, on valmis naasma.

Ilma Vennota mänginud Permi Prikamje sai 13. voorus hakkama üllatusega, alistades ilmselge medalipretendendi Novosibirski Lokomotiivi 3:0 Eestlase koha täitis eeskujulikult nurgaründaja Pavel Zahharov, kes kogus 62-protsendise ründeresultatiivsuse juures 17 punkti (+11), vahendas volley.ee.

Vene spordiportaalile chempionat.com antud intervjuus ütles Prikamje peatreener Vladimir Putin, et Vennoga on tõsised lood, kuna ripub kahtlus, et tal on krooniline õlavigastus. «Oliver ütles meile juba ammu, et õlg teeb haiget,» sõnas Putin, «kroonilise trauma ravimine on raskem ja aeganõudvam. Arvan siiski, et ta tuleb järgmises mängus platsile.»

Putin kurtis, et tal on haavatuid veel – peale eestlase teine diagonaal Vladimir Jakimov ja nurgaründaja Sergei Nikitin, kes samuti õlga vigastas (treeningmängus). «Nii et meil on praegu mängijate defitsiit,» lisas Putin. «Nihutades Zahharovi diagonaaliks, oli meil vaja leida uus nurgaründaja. Kutsusime appi ühe noortemeeskonna ründaja (igal Venemaa superliiga klubil peab olema ka järelkasvumeeskond – toim.), kes superliiga tasemele muidugi veel ei vasta. Lokomotiivi vastu mängisime praktiliselt kuue mehega.»

Prikamjel vedas, et Zahharovil oli diagonaalina tegutsemine tuttav, kuna oli selles ametis varem kätt proovinud Kaasani Zeniidi dublantmeeskonnas.

Volley.ee võttis ühendust Oliver Vennoga ja uuris, kas õlg teeb palju muret. «Mind masseeriti ja pandi õlale salvi, see on õla paremaks teinud. Kroonilise õlavigastuse kohta pole küll sõnagi öeldud. Arvan, et mängin järgmises voorus,» avaldas Venno.

Järgmine vastane on üldtabelis 13 punktiga üheksandat kohta omav Tjumeni meeskond (Prikamjel on üks punkt rohkem). Eelmises voorus võitis Tjumeni meeskond Novõi Urengoi Fakeli (5.) võõrsil 3:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles