Rootsi hokimees ähvardas hõbemedali internetis müüki panna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Karlsson (paremal).
Erik Karlsson (paremal). Foto: SCANPIX

Kui enamikule olümpiasportlastele on ka hõbemedal siiski võidetud medal, siis hokiturniiri paremuselt teise võistkonna liikmetel võib olla raske sellest rõõmu tunda. Seda demonstreeris ilmekalt Rootsi hõbedase meeskonna kaitsja Erik Karlsson.

Nimelt küsis väljaanne Expressen temalt pärast 0:3 Kanadale kaotatud finaali, milline väärtus hõbemedalil Karlssoni jaoks on. «Küll te siis näete, kui olen selle eBaysse müüki pannud,» vastas tusane Karlsson.

Seejärel turniiri parimaks kaitsjaks valitud mees siiski pisut leebus. «Medal on kindlasti miski, millele ma hiljem uhkusega tagasi vaatan, aga praegu on mul raske sellele mingitki väärtust anda. Sisimas on tühi tunne,» tõdes Karlsson.

Kui terve Rootsi meeskond oli selges kaotuses pettunud, siis Karlsson elas oma pahameelt juba kohtumise ajal teistest mõnevõrra rohkem välja, nagu võib näha ka neist mängu lõpuosas filmitud kaadritest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles