Ecclestone tahab korraldada Sotši vormel-1 etapi tulede valgel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotši olümpiapark öösel.
Sotši olümpiapark öösel. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone avaldas arvamust, et tänavu esmakordselt toimuva Sotši etapi võiks tulevikus pidada tulede valgel.

«Öösiti on kõik staadionid oma arvukate valgustitega väga värvikad. Võistlus toimuks fantastiliselt efektsel taustal,» sõnas Ecclestone The Timesile. «Kui aus olla, siis enne olümpiat nägi ümbruskond välja nagu paras kolgas. Aga venelased on kulutanud palju raha ning praegu muutub raja ümbrus pidevalt.»

Ecclestone ei kavatse enda sõnul hakata siiski oktoobris peetavat võistlust õhtusele ajale üle viima, küll aga võiks seda tema arvates teha järgmistel aastatel. Vormel-1 autod kihutavad tänavu tulede valgel Singapuris ja Abu Dhabis, samuti sõidetakse etapi kümnenda aastapäeva puhul seekord õhtusel ajal Bahreinis. Ecclestone’i plaani kriitikud on samas märkinud, et liiga suur öövõistluste hulk võib nende erilisust kahandada.

Venemaal peetakse vormel-1 etapp sel aastal esmakordselt, 5,853 km pikkune tänavarada lookleb Sotši olümpiapargi ehitiste vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles