Ahun võitleb küll kõvasti, aga jätkab ikka viimasena

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purilaudur Johannes Ahun
Purilaudur Johannes Ahun Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Pekingi olümpiaregatil purjelauasõidu RS:X klassis üritab Johannes Ahun küll kõigest väest, aga üldarvestuse viimaselt kohalt kõrgemale pole seni veel õnnestunud tõusta.

Täna peetud viies võistlussõit sai Ahuni jaoks suurepärase alguse - esimesse märki jõudis Ahun 22na. Kahjuks aga mida distants edasi, seda aeglasemaks jäi Ahuni hoog, eestlane vajus võistlejaterivi lõppu ja pidi leppima 31. kohaga.

Kokkuvõttes see Ahuni positsiooni ei parandanud, sest viie võistlussõidu järel arvati kõikide purjetajate nõrgim tulemus maha, mis jättis eestlase ikkagi viimasele ehk 35. kohale.

Kokkuvõttes jätkab liidrina Shahar Zubarit Iisraelist, kes küll täna pidi leppima tagisihoidliku 17. kohaga, aga kuna see läks mahaarvamisele, siis saab Iisraeli sportlane ikkagi jätkata võitlemist medalite eest.

Tänase sõidu võitnud Suurbritannia esindaja Nick Demsey tõusis tänu heale tulemusele aga üldarvestuses kolmandaks.

Keerulised ilmaolud Qingdao lahel pärsivad ka tänaseid sõite ja nii ongi RS:X klassi kuues ning Laser klassi viies sõit edasi lükatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles