Mourinho: kes seda teab, kui vana Eto'o on

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho ironiseeris enne homset Meistrite liiga mängu Galatasaray vastu taas oma ründajate teemal. Samas polnud portugallane teadlik, et tema jutt jääb linti.

Portugallane on varemgi otsesõnu mõista andnud, et ründajate panus ei rahulda teda ning ta soovib suvel meeskonna ründeliini täiendada. Värskeimad kommentaarid kujutasid endast aga eriti teravat torget nii Samuel Eto’o, Fernando Torrese kui ka Demba Ba aadressil. «Chelsea häda on selles, et meil pole mehi, kes väravaid lööks. Olgu, üks on, Eto’o, aga tema on 32-aastane. Või 35-aastane, kes seda teab,» lausus Mourinho.

Öeldu salvestasid telekanali Canal Plus kaamerad, kuid Mourinho polnud sel hetkel teadlik, et need töötavad. Eelneva teravmeelsuse pillas portugallane kellatootja Hublot esindajaga vesteldes. Chelsea ei hakanud peatreeneri väljaütlemisi ümber lükkama, kuid märkis, et tegu oli vaid naljatamisega.

Chelsea kolm ründajat on sel hooajal löönud 27 vooruga vaid 11 väravat – Eto’o kuus, Torres neli ja Ba ühe. Mourinho on varem viidanud, et soovib suvel klubisse tuua AS Monaco ja Kolumbia koondise tähe Radamel Falcao, kasutades seejuures väljendit «temal pole klubi, minul pole aga ründajat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles