Hea uudis: legendaarse Björndaleni kullapüss leiti üles

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Einar Björndalen.
Ole Einar Björndalen. Foto: SCANPIX

Sotši olümpiamängudel kaks kuldmedalit võitnud Norra laskesuusatamise legend Ole Einar Björndalen sai täna heade uudiste osaliseks, sest tema eile õhtul kaduma läinud püss leiti üles.

Björndalen sõitis eile Sotšist Zürichisse, aga sai ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui selgus, et tema võistluspüss on reisides kaduma läinud. Sotšis võidetud kuldadega läbi aegade kõige edukamaks talisportlaseks kerkinud Björndalen oli püssi kadumisest väga mures, sest juba järgmisel nädalal ootavad ees uued võistlused ning sel juhul oleks norralane pidanud kasutusele võtma varupüssi.

Õnneks Björndalen seda aga tegema ei pea, sest Norra laskesuusatamise koondise juht Per Arne Botnan kinnitas täna hommikul Norra väljaandele VG, et laskesuusakuninga püss on üles leitud - seda lihtsalt ei suudetud panna õige lennuki peale.

«Ma ei saa aru, kuidas seda ei suudetud õige lennuki peale panna, aga vähemalt on püss üles leitud ja peaks seega Zürichisse jõudma,» rääkis Botnan.

Seega saab Björndalen järgmisel nädalal Sloveenias Pokljukas toimuval võistlusel kaasa teha siiski õige relvaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles