Segaduses Torres olukorrast Chelseas: Mourinho ei selgita kunagi oma valikuid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres (vasakul) ja Jose Mourinho.
Fernando Torres (vasakul) ja Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas Chelsea meeskonnas mängiv Fernando Torres tunnistas, et käesolevast hooajast Chelsea tüüri juurde naasnud Jose Mourinho puhul on meeskonnal raske ennustada, kes täpsemalt mänguaega teenib ja algkoosseisu kuulub.

Mourinho on sel hooajal vaheldumisi kasutanud algkoosseisus Torrese, Samuel Eto'o ja Demba Ba teeneid ning kõik kolm on seni olnud raskustes väravalöömisega. Hispaania koondisesse kuuluv Torres tunnistas, et Mourinho käekirjaks ongi omamoodi teadmatuses hoidmine, sest selgitusi oma tegevuse kohta kuulus portugallane ei jaga.

«Sa pead sellega lihtsalt ära harjuma ja tema otsuseid austama,» rääkis Torres Hispaania väljaandele Marca. «Mourinho on näidanud, et kõik saavad võimaluse ning me kõik oleme sama asja läbi elanud. Talle meeldib meeskonna algkoosseisu vahetada ning kaarte segi lüüa olenevalt sellest, kes vastasteks on. Meil on hooaja lõpuni jäänud kaks kuud ja peame püsima fokusseerituna,» lisas hispaanlane.

Chelsea on hetkel kodust Inglismaa liigat 60 punktiga juhtimas, aga tabeli tipp on sel hooajal eriti tihe: Chelsea selja taga on teisel kohal vaid punkti vähem kogunud Arsenal, 57 punktiga on kolmas Manchester City ning 56 punkti on koos neljandal kohal oleval Liverpoolil. Tiitlikaitsja Manchester United on sel hooajal raskustes olnud ning hetkel paiknetakse alles kuuendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles