Kullamäe: noored kasutasid mänguminutid auga ära

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe rõõmustamas.
Gert Kullamäe rõõmustamas. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond pidas täna Eurochallenge sarjas oma viimase alagrupimängu, milles võideti suurelt 90:66 Rumeenia klubi Gaz Metan Medias. Rocki peatreener Gert Kullamäe kasutas kohtumises ohtralt tavaliselt pingipoiste rollis olevaid mängumehi ja tunnistas, et tahtiski varumeestele täna võimaluse anda.

«Selle mängu kindel eesmärk oli anda mänguminuteid noortele, kes need ka auga ära kasutasid ja võitlesid kõvasti. Kahju, et Kristen (Meister- toim.) lõpus pisut hüpeliiget vigastas. Meil on pikk reis käsil ja öösel hakkame sõitma juba lennujaama poole, seega tahtsin teatud mehi säästa ja samas oli vaja, et kõik saaksid oma mängurütmi proovida,» sõnas Kullamäe.

«Teisel poolajal läks meie kaitse aktiivsemaks, kuna meil oli jõudu rohkem. Lisaks viskasime sisse nendelt kohtadelt, mille me ka esimesel pooalajal välja mängisime, aga kust me mööda panime. Sellega saime rütmi kätte ja mängu kontrolli enda kätte.»

Kullamäe lisas, et lahtine on seis hüppeliigesega hädas oleva Gert Dorbekuga. «Seis on ebaselge, tal jalg teeb ikka valu ja ta on mõne meeskonnatreeningu ka vehel jätnud. Vaatame, mis seis neljapäeval on,» ütles Kullamäe.

Neljapäeval peab Tartu meeskond kohtumise Balti liigas, kus kaheksandikfinaali avamängus kohtutakse võõrsil Läti Jekabpilsi meeskonnaga. Eurochallenge sarjas ootab nüüd ees aga veerandfinaal, kus minnakse vastamisi Ungari meeskonna Szolnoki Olaj KKga. Paari esimene kohtumine on teisipäeval, 11. märtsil TÜ spordihoones algusega kell 19.00 ning kaks päeva hiljem, 13. märtsil Szolnokis. Vajadusel on kolmas mäng 18. märtsil taas Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles