Postimees alustab jalgpalliülekannetega

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Toomas Tatar

Laupäeval alustab Postimees jalgpalli Eesti meistriliiga otseülekannetega, jätkates sellega juba möödunud hooajal Eesti Jalgpalliliiduga alanud koostööd. Esimene ülekanne tehakse laupäeval kell 13, kui Hiiu staadionil kohtuvad Nõmme Kalju ja FC Infonet.

Postimees teeb igast mänguvoorust ühe ülekande ning nende hulgas on mitmeid koduse jalgpalli põnevusetendusi. Näiteks FC Flora ja FC Levadia kohtumised 20. mail ja 4. augustil, FC Flora ja Nõmme Kalju matš 10. juunil, FC Flora ja Sillamäe Kalevi vastasseis 14. juulil, Sillamäe Kalevi ja Nõmme Kalju heitlused 19. juulil ja 1. novembril ning Sillamäe Kalevi ja FC Levadia kohtumine 16. septembril.

«Koostöö Postimehega on meie jaoks väga oluline, sest ühelt poolt pakutakse lugejatele erilist sisu ja teiselt poolt on see kvaliteetne väljund klubijalgpallile,» rääkis Eesti Jalgpali Liidu president Aivar Pohlak. «Eelmisel hooajal olid Premium-liiga mängud väga tasavägised ja põnevad ning võib oodata, et selline trend jätkub ka sel aastal. Oleme algaval hooajal seadnud prioriteediks just otseülekannetes vahendatavate mängude väga hea korraldamise.»

Tavaliselt toimuvad Postimehe vahendatavad mängud laupäeviti. Kevadisel ja sügisesel perioodil on mängude algusajaks kell 13 ning sumedatel suveõhtutel kell 19.

Pohlaku sõnul jätsid eelmisel hooajal Postimehes olnud jalgpalliülekanded väga hea mulje. «Eelmisest hooajast on meil Postimehega hea koostöökogemus ka laiemas tähenduses – just nende lugejad said valida Premium-liiga aasta ilusaima värava. Seejuures anti selline tiitel välja esmakordselt,» märkis Pohlak.

Postimehe veebilehel edastatavaid otseülekandeid kommenteerib Postimehe spordireporter Kristjan Jaak Kangur, keda vajadusel abistavad ka teised Portimehe sporditoimetuse töötajad. Otseülekanded püüame muuta vaatajatele võimalikult atraktiivseks, pakkudes lisaks otsepildile ka kommentaare taustadest ning kohtumiste lõppedes intervjuusid treenerite ja mängijatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles