Saalihoki meistriliigas on algamas poolfinaalid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki.
Saalihoki. Foto: Postimees.ee

Eesti saalihokiliiga meistrisarjas toimuvad kohtumised, selgitamaks neljandat poolfinalisti, kes mängib poolfinaalseerias põhiturniiri võitja Jõgeva SK Tähega. Teises poolfinaalpaaris on vastamisi põhiturniiri teine TTÜ SK ja kolmas Saku Fortuna.

Laupäeval kell 18 on EMÜ Spordihoones vastamisi meistrisarja viies EMÜ SK ja esiliiga parim Viimsi Kepp. Samuti kell 18 on Õismäe Sportmängude Hallis vastamisi meistriliiga neljas Sparta Team Automaailm ja esiliiga teine Jõgeva SK Tähe II. Kohtumiste võitjad peavad pühapäeval omavahelise kohtumise, mille võitja jõuab poolfinaali. 
 
Naiste liiga poolfinaalides on laupäeval kell 15.30 Õismäel vastamisi Sparta Spordiselts ja Jõgeva SK Tähe ning Tartus EMÜ SK ja Saku Fortuna. Pühapäeval toimuvad samade paaride järgmised kohtumised vastavalt kell 19.30 Jõgeval ning kell 14 Kiilis.
 
Meistriliiga ja naiste liiga poolfinaalides mängitakse kolme võiduni.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles