Otepääl toimub koolide suusatamise MM

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi spordikeskus
Tehvandi spordikeskus Foto: Monika Otrokova

Vaatamata soojale ja lumevaesele talvele otsustas Rahvusvahelise Koolispordi liidu Koolide murdmaasuusatamise MM-i korralduskomitee, et aasta tähtsaim võistlus toimub Otepääl plaanipäraselt 9.-13. märtsini.

«Viimastel nädalatel on tõepoolest olnud peamiseks lugemisvaraks erinevad ilmateated, kuid mul on rõõm tõdeda, et võistluskomitee kinnitas: rajad on noorte tulisteks suusalahinguteks valmis ning olud vastavad igati rahvusvahelistele nõuetele,» sõnas Eesti Koolispordi liidu peasekretär Madis Pettai.

Esimest korda Eestis korraldataval MM-il osaleb 137 noort suusatajat üheksast riigist. Kohal on lisaks korraldajatele tulevased suusatähed Saksamaalt, Austriast, Prantsusmaalt, Belgiast, Venemaalt, Valgevenest, Lätist ja Sloveeniast.

Koolide MM-il võisteldakse kahes vanuseklassis, vanimad osalejad on sündinud 1997. ja noorimad 2000. aastal. Arvestust peetakse võistkondlikult. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles