Kalju sai hooaja avamängus napi võidu Infoneti üle

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga avavoorus said võidu kirja Nõmme Kalju ja FC Flora. Kalju oli koduväljakul Tarmo Neemelo tabamuse toel üle Infonteist, Flora võitis võõrsil 3:1 Jõhvi Lokomotivi. Flora poolelt said jala valgeks Rauno Alliku, Kevin Aloe ja Markus Jürgenson. Jõhvi auvärava autor oli Aleksander Zahharenkov.

Enne mängu:

Meeskonnad kohtusid omavahel ka hooaja eel EJL sisehallis ning siis jäid väravad löömata. Läinud hooajal saavutas tunamullune võitja Kalju hõbemedalid, mis soovitakse sel aastal kuldsete vastu vahetada. Teist hooaega kõrgliigas alustav Infonet oli möödund hooajal kuues.

Hooaegade keskel on mõlemad meeskonnad oma ridu kõvasti täiendanud. Nõmme Kaljul on ette näidata leping Martin Vungiga, kuid tema vigastuse tõttu kaasa teha ei saa. Rivistusse on lisatud ka Mikk Reintam, Karl Mööl, Andre Järva, prantslane Reginald, brasiillane Fabio Prates ja ka bosnialane Novo Papaz. Siiski on teiste hulgas meeskonnast lahkunud Yankuba Ceesay ja Eino Puri.

Infoneti täiendustest võib lugeda kõige nimekamateks Kassim Aidara, Marten Saarlase ja Tanel Meltsi. Avavoorus ei saa kaartide tõttu kaasa teha Andrei Kalimullin ja Oleg Valov.

Kalju peatreener Igor Prins: «Laupäeval alustame siis uue hooajaga ning kindlasti soovime esimesest mängust alates korralikult mängida. Kutid on tahtmist täis ning laupäeval Infoneti vastu me alla kolme punktiga ei lepi. Meie eesmärk uuel hooajal on kogu see potentsiaal mõnusa kollektiiviga tulemusteks realiseerida ning kindlasti tahame korrata 2012. aasta saavutust, kui tulime meistriks!»

Kapten Alo Bärengrub: «Laupäeval alustame kodusel Hiiu staadionil uut hooaega FC Infoneti võõrustades ning mis oleks parem, kui võtta avamängus kolm punkti, pakkuda fännidele võidurõõmu ja minna hea emotsiooni pealt edasi. Sel hooajal tõotab tulla taas tihe kullaheitlus ning kindlasti kavatseme ka omalt poolt sõna sekka öelda!»

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Mõtlen sellele, kuidas oleks meil siin mängus kergem - Kalju on mitmete omaduste poolest favoriit. Kuid oleme valmis võitlema positiivse tulemuse eest ning pakkuma head võitlust.»

Mängija Jevgeni Gurtšioglujants: «Algab uus hooaeg! Meeskond on seda kannatamatult oodanud ning selleks ka agaralt valmistunud. Mängiti piisavalt kontrollmänge, mistõttu kehaline toonus püsis terve ettevalmistusperioodi vältel. Treeningud toimusid uues hallis, mis tuli vaieldamatult meeskonnale kasuks. Esimeses voorus ootab meid Nõmme Kalju ning mäng ei saa kindlasti olema lihtne. Meeskond on tõsiselt meelestatud ning meile on väga tähtis alustada hooaega positiivses noodis! Ootame mängule enda fänne, kelle toetusega proovime saavutada positiivset tulemust!»

Kohtunikud:

Väljakukohtunik: Kristo Tohver

Abikohtunikud: Hannes Reinvald, Martin Lember

Neljas kohtunik: Sten Klaasen

Täiendavad abikohtunikud: Eiko Saar, Mart Martin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles