Serviti võitis Balti Liigas, Kehra kaotas

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti meeskond.
Põlva Serviti meeskond. Foto: Margus Ansu

Käsipalli Balti Liigas olid laupäeval võistlustules mõlemad Eesti klubid. Põlva Serviti sai tulemusega 29:24 magusa võõrsil võidu Klaipeda Dragunase üle. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper kaotas aga samuti võõrsil Minski SKAle 28:35. Serviti jätkab liiga ainuliidrina 20 punktiga, SKA jääb maha kahe silmaga. Kehralased on 7 punktiga kuuendal kohal.

Serviti polnud viimasel kolmel aastal Dragunast võõrsil alistanud, ent sel korral suudeti võrdsete vastaste mängus avapoolaja lõpul veidi eest rebida ja võideti see 15:13. Teisel pooltunnil ei lastud leedulasi lähemale kui kaks väravat ning kohtumine võideti 29:24. Dragunase lootustele nelja parema hulka pääseda andis kaotus väikese tagasilöögi, samas kui Serviti säilitas hea võimaluse põhiturniir esikohal lõpetada.

Põlvalaste resultatiivseim oli Klaipedas Ardo Puna 9 väravaga, sealjuures realiseeris ta kõik neli teisel poolajal visatud 7-meetri viset. Raido Peedomaa viskas 5, Tõnu Jõks ja Tauri Volt 4, Henri Hiiend 3, Siivo Sokk ja Gražvydas Sereicikas 2 väravat. Vastase parim oli Gražvydas Juška 8 tabamusega.

Reedel samas kohaliku Vitjazi alistanud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper kaotas seekord mullusele Balti Liiga võitjale Minski SKA-le kõva võitluse järel. Eestlased alustasid mängu hästi ja olid veel poolajavileks ees 15:13. Ent võõrustajate võimas algus teisel poolajal – esimese kümne minutiga visati koguni 13 väravat kehralaste 6 vastu – andis juhtohjad SKA-le. Tiitlikaitsja võidunumbrid olid 35:28.

Üleplatsimehena viskas valgevenelaste kasuks Aleksei Hadkevitš 12 väravat. Kehra eest tegid skoori Viktor Skrypak ja Uku-Tanel Laast 5, Marko Slastinovski ja Rando-Juku Sirkas 4, Kaspar Lees ja Indrek Napsep 3 ning Jürgen Rooba ja Indrek Normak 2 väravaga. Täna õhtul on veel vastamisi Minski HC Vitjaz ja Riihimäe Cocks, homme on kavas täisvoor ehk neli kohtumist.

Pühapäevased mängud Balti Liigas:

13:00  Bresti HC Meškov – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (Brestis)

13:00  Minski SKA – Riihimäe Cocks (Minskis)

14:00  Klaipeda Dragunas – Riia Celtnieks/LSPA (Klaipedas)

15:00  Minski HC Vitjaz – Põlva Serviti (Minskis)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles