Võidukas Tallinna Selveri meeskond
Võidukas Tallinna Selveri meeskond Foto: Irina Mägi

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas selgus täna  teine finalist, kui Tallinna Selver võitis tõelises põnevuslahingus 3:2 Pärnu meeskonda. Homses finaalis kohtutakse Tartuga, kes oli täna pärastlõunal 3:0 üle lätlaste RTU/Robezsardze meeskonnast.

Mängu käik:

1. geim: Selver läks 9:3 juhtima ja oli pidevalt üsna kindlas eduseisu, ent Pärnu kosus siiski ja jõudis lõpus punkti kaugusele 23:22. Otsustavatel hetkel tegutses kindlalt Selveri liider Hindrek Pulk, kelle rünnak lõpetas geimi 25:23.

2. geim: Teine geim algas tasavägiselt, ent viigiseisult 6:6 tõi Pulk järjest mitu punkti ja Selver haaras taas ohjad enda kätte, võites geimi üsna kindlalt 25:20.

3. geim: Kolmas geim oli tõeline põnevuslahing, Pärnul oli selg vastu seina ja asjad tulid paremini välja. Punkt-punkti heitlus kestis kuni lõpuni, kui Pärnu 26:24 võidu sai. Üldseis 2:1 Selverile.

4. geim: Geim kulges üles-alla, Selver sai geimi keskel 16:13 edu, ent Pärnu suutis enda mängu tagasi tuua ja läks omakorda juhtima 17:16. Sealt edasi oli punkt-punkti võitlus ja geimi lõpus oli kindlam Pärnu, võites 25:23. Seis seega 2:2.

5. geim: Selver pääses 7:2 ette, ent Pärnu jõudis järgi 6:7. Edasi surus oma paremuse peale Selver, võites geimi 15:9 ja kogu mängu 3:2.

Finaalis ootab selle paari võitjat Bigbank Tartu, kes oli täna kindlalt 3:0 üle lätlaste RTU/Robezsardze meeskonnast.

Kommentaarid
Copy