Ojamets: Karl Jaani sekkumine sai otsustavaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank alistas võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga poolfinaalis kindlalt 3:0 lätlaste RTU meeskonna.
Tartu Bigbank alistas võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga poolfinaalis kindlalt 3:0 lätlaste RTU meeskonna. Foto: Irina Mägi

Tartu Bigbank on võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga esimene finalist. Poolfinaalis saadi 3:0 jagu ainsa Läti klubina finaalturniirile pääsenud RTU/Robezsardzest.

«Esimeses geimis oli väike stardipalavik, aga meie saime kiiremini mängu sisse kui vastased. Jaani (Karl Jaani-toim.) oli täna võtmefiguur,» sõnas peatreener Andrei Ojamets pärast kohtumist. Muidu nurgamehena tegutsev Jaani sekkus mängu diagonaalründaja Renee Teppani asemel, kel ei õnnestunud poolfinaal kõige paremini.

«Läbipõlemine, ikka juhtub. Vahel on tahtmine nii suur, et ei tule asjad välja. Õnneks sai Jaani suurepäraselt hakkama, kuigi endale harjumatus rollis,» sõnas juhendaja. Tartu teine diagonaalründaja Argo Meresaar käis meniskilõikusel ja ei saa meeskonda veel aidata. «Sain kasutada ka vahetusmehi ja see annab finaaliks samuti teatud kindluse, et nad on siin juba väljakul käinud,» lisas Ojamets.

Hästi tegutses ka nurgaründaja Kristo Kollo, kes on hooaja teises pooles üha paremasse hoogu läinud. «Esimene geim oli sisseelamiseks, kõigil oli raskusi. Teises olime juba kindlamad, aga kolmandas lasime vist veid jala sirgu. Vahetusest sekkunud mehed olid täna korralikud,» sõnas Kollo mängujärgselt.

«Endal on vormikõver tõepoolest aina ülesmäge liikunud. Eks algul läks saalimänguga harjumiseks veidi aega, eelmisel aastal jäi ju saalihooaeg vahele,» ütles koos Rivo Vesikuga Eesti parima rannaduo moodustav Kollo.

Kollo tõi Tartu resultatiivseimana 18 punkti, Robert Täht lisas 16 silma.

Tartu finaalivastane on kas Pärnu või Tallinna Selver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles