Rapla mänedžer: kodus on eriti hea võita

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla peatreener Indrek Ruut mängijaid juhendamas.
Rapla peatreener Indrek Ruut mängijaid juhendamas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Raplas, Sadolini spordihoones kohtusid Alexela Korvpalli Meistriliiga raames Rapla ning Valga. Kogu kohtumise juhtinud Rapla võitis mängu 79:72.

«Üle hulga aja esimene kodumäng. Kodus on alati eriti hea võita. Terve mäng oli tunne, et oleme mõnes mõttes üle, kuid Valga hakkas siiski väga visalt lõpuni vastu. Müts maha nende ees. Võit on magus ja loomulikult oli meile kõigile seda väga vaja,» rääkis Rapla mänedžer Jaak Karp.

Mänguks oli hästi valmis Rapla, kes viskas kiirelt neli korvi, juhtides mõni minut pärast kohtumise algust 9 punktiga. Seejärel sai ka Valga oma mängu käima, kuid TYCO Rapla hoidis kodupubliku abiga juhtohjad kindlalt enda valduses, olles esimese veerandi lõpus ees 23:16. Teisel kümnendil läks mäng veelgi huvitavamaks. Valga mängis hea hooga, vähendades oma kaotusseisu mitmel korral vaid mõnepunktiliseks. Poolaja lõppedes oli kodumeeskonna edu siiski veidi suurem, seisuks 39:32.

Teisel poolajal jätkus väga huvitav kohtumine kahe meeskonna vahel. Kui hetketi juhtis TYCO Rapla juba 10 punktiga, ei visanud Valga/Maks & Moorits kordagi püssi põõsasse, vaid võideldi edasi. Enne otsustavat veerandaega juhtis siiski kodumeeskond 56:49. Viimasel kümnel minutil jõudis Valga mitmel korral 3 punkti kaugusele, kuid Rapla hoidis kodupubliku toel juhtohjasid kindlalt enda valduses, võites kohtumise 79:72.

Üleplatsimees oli TYCO Rapla mängujuht Rait-Riivo Laane. Sven Kaldre lisas 17, Ziga Fifolt 16 ning Martin Dorbek 10 silma. Valga poolelt tõid Miguel Ortega ja Kristjan Evart 19, Raitis Grafs 14 ning Ferg Myrick 11 silma. Grafs ja Myrick jõudsid mõlemad ka kaksikduubliteni, korjates lauast vastavalt 11 ja 10 palli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles