Triatlon ja rulluisumaraton löövad käed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rulluisumaraton.
Tartu Rulluisumaraton. Foto: Andres Ehrenpreis

Augusti esimesel nädalavahetusel saavad spordisõbrad end tõeliselt proovile panna, osaledes kahel järjestikusel suurel spordivõistlusel, TriStar111 Estonia triatlonil ja  4. Tartu Rulluisumaratonil.


Parimad selgitatakse välja triatlonil ja rulluisutamisel saadud finišiaegade liitmisel.

SEB 4. Tartu Rulluisumaratoni võistluste direktor Kunnar Karu näeb koostööd kahe suurvõistluse korraldajate vahel kui põnevat väljakutset spordihuvilistele. «Klubi Tartu Maratoni spordiaasta annab võimaluse end aastaringselt erinevatel spordialadel proovile panna. Koostöös TriStar111 Estoniaga toome nii rulluisutamise, ujumise, rattasõidu kui jooksmise ühele vaheldusrikkale nädalavahetusele, mil igaüks leiab läbimiseks
võimetekohase distantsi,» sõnab Karu.

«Koostöö kahe suurürituse vahel ühendab suvel enimharrastatud spordialad ja annab kõigile võimaluse kas oma treenitus tõsiselt proovile panna või lihtsalt ühe nädalavahetuse jooksul spordist suuremat rõõmu tunda. Eelmisel aastal oli palju neid, kes sellise väljakutse endale esitasid. Anname neile seekord võimaluse selle eest ka premeeritud saada,» lisab
TriStar111 Estonia peakorraldaja Ain-Alar Juhanson.

TriStar111 Estonia triatlon toimub 6. ja 7. augustil Pühajärvel. Reedel läbitakse sissejuhatuseks 11,1 km pikkune lühike distants, mis hõlmab 100 m ujumist, 10 km rattasõitu ja 1 km jooksu. Laupäeval võisteldakse 111 km pikkusel põhidistantsil, mille raames läbitakse 1km ujudes, 100 km rattasadulas ja 10 km joostes.

SEB 4. Tartu Rulluisumaraton saab stardi pühapäeval, 8. augustil Tartu linnas ja osalejad saavad valida 36km pikkuse võistlusdistantsi või 15km pikkuse osalemisrõõmu pakkuva rajaläbimise vahel.

Ühisarvestuses osalemiseks tuleb end kirja panna kas triatloni ja rulluisutamise lühikestele distantsidele või mõlema sündmuse pikkadele radadele. Välja selgitatakse erinevate vanusegruppide parimad mehed ja naised ning edukaimad võistkonnad.

TriStar111 Estonia triatlonile saab registreerida kuni 1. augustini ja SEB 4. Tartu Rulluisumaratonile 7. augustini. Rulluisumaratonile saab soodsamalt oma nime kirja panna kuni 16. juulini, triatlonile kuni 15. juunini.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles