Vihane Wenger: kohtunik tegi vastastele kena kingituse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi peatreener Arsene Wenger siunas pärast 0:1 kaotust Stoke Cityle kohtunikku Mike Jonesi, kes andis tema meelest vastastele liiga kergelt penalti.

Jones määras kodumeeskonna Stoke’i kasuks 11 meetri karistuslöögi pärast seda, kui Arsenali kaitsja Laurent Koscielny oli karistusalas palli käega mänginud. «Kena kingitus kohtunikult,» pahandas Wenger mängujärgses intervjuus. «Koscielny on vähem kui meetri kaugusel. Kuidas ta peaks jõudma oma käe palli eest ära tõmmata? Tal pole võimalustki seda teha. See oli väga lahkelt antud penalti. Võin teile näidata kümmet videot samasugustest olukordadest, kus penaltit pole määratud.»

Samas tunnistas prantslane, et tema hoolealused ei mänginud piisavalt hästi ja kaotus on nende tiitlivõimalustele suur hoop. «Kui tahad tiitlit võita, siis on hetked, kui pead tulemuse välja mängima. Nii lihtne ongi. Ma ei ole kergelt mures – see on ränk tagasilöök. Me ei loonud ise piisavalt võimalusi ja vastased kaitsesid väga hästi. Meie mäng ei olnud võiduks piisavalt hea. Olgu, meil oli ebaõnne, et kaotasime, aga meie ründemäng oli kehv,» lausus Wenger.

Liider Londoni Chelsea alistas samal ajal võõrsil 3:1 Fulhami ja edestab Arsenali nüüd nelja punktiga. Arsenalist möödus ka Liverpool, kes sai võõrsil 3:0 jagu Southamptonist. Kahe punkti kaugusel on neljandal kohal Manchester City, kellel on aga rivaalidest kaks mängu vähem peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles