Video: Eesti järgmine vastane Gibraltar kaotas suurelt Fääri saartele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gibraltari jalgpallikoondis enne novembrikuist mängu Slovakkiaga: (ülemises reas vasakult) Danny Higginbotham, Scott Wiseman, väravavaht Jordan Perez, Roy Chipolina, Joseph Chipolina, Ryan Casciaro; (alumises reas vasakult) Adam Priestley, Jeremy Lopez, Robert Guilling, Daniel Duarte ja Liam Walker.
Gibraltari jalgpallikoondis enne novembrikuist mängu Slovakkiaga: (ülemises reas vasakult) Danny Higginbotham, Scott Wiseman, väravavaht Jordan Perez, Roy Chipolina, Joseph Chipolina, Ryan Casciaro; (alumises reas vasakult) Adam Priestley, Jeremy Lopez, Robert Guilling, Daniel Duarte ja Liam Walker. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise järgmine vastane, UEFA värskeim liige Gibraltar kaotas sõprusmängus Fääri saartele koguni 1:4.

Roy Chipolina lõi küll 21. minutil Gibraltari esimese ametliku värava UEFA kohtumistes ja viis kodumeeskonna juhtima, kuid viis minutit hiljem vastas Joan Simun Edmunsson ning peagi viis Christian Holst omakorda ette Fääri saared. Teisel poolajal lõid Holst ja Hallur Hansson veel kaks väravat ning Fääri saared said oma jalgpalliajaloo suurima võidu ametlikus mängus.

Eesti jalgpallikoondis kohtub Gibraltariga maavõistlusmängus 5. märtsil, tegu on uue peatreeneri Magnus Pehrssoni debüütmänguga. 26. mail lähevad meeskonnad vastamisi Tallinnas, selle kohtumise näol on tegemist ründaja Andres Operi lahkumismänguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles