Finaali kangelane Hindrek Pulk: ju oleme õigeid asju teinud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulk ja peatreener Avo Keel.
Hindrek Pulk ja peatreener Avo Keel. Foto: Toomas Huik / Postimees

Tallinna Selveri võrkpalliklubi krooniti Schenker liiga võitjaks, finaalis alistati Bigbank Tartu 3:1. 27 punktiga oli tavapäraselt võitjate resultatiivseim Hindrek Pulk.

«Võimas emotsioon, kirjeldamatu tunne,» sõnas finaali kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud diagonaalründaja Hindrek Pulk. «Nii suurt võitu pole muidugi kodupubliku ees saanud. Hea tunne on. Näitasime sisu,» lisas Saaremaalt pärit mängumees.

Pulk kiitis ka vastaste suurimat punktitoojat, Tartu diagonaali Renee Teppanit, kelle arvele jäi 23 punkti. Poolfinaalis oli Teppan väga kahvatu. «Müts maha Renee ees, suutis ennast täna kokku võtta. Tema taha Tartu mäng ikndlasti ei jäänud, pigem jäi teiste meeste panusest vajaka,» ütles Pulk.

Alates veerandfinaalist TTÜ vastu on Selveri poolel lisaks kogu hooaja säranud Pulgale ka ülejäänud meeskond teise hingamise saanud. Täna tõi Kristjan Õuekallas 12 ning Martti Rosenblatt ja ja Meelis Kivisild kumbki 10 silma, Timo Tammemaa arvele jäi 9 punkti. «Ju oleme õigeid asju teinud, et nüüd sellisesse hoogu oleme sattunud,» lisas Pulk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles