Keel: üllatasime vist kõiki

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel meeskonda juhendamas.
Avo Keel meeskonda juhendamas. Foto: Irina Mägi

Äsja Eesti-Läti ühisliiga võitjaks kroonitud Tallinna Selveri võrkpallimeeskonna peatreener Avo Keel tunnustas oma noori mängumehi ja oli rahul, et sai paljudele üllatuse valmistada. Viimati võitis Selver ühisliiga hooajal 2010/2011.

«Tihe mäng meie poolt. Polegi poistele ühegi elemendi osas eraldi midagi ette heita,» sõnas Keel. «Eks me üllatasime vist kõiki,» oli Keel rahuolev.

«Üks suurtest jääb nüüd sel hooajal tiitlist üldse ilma,» vihjas Keel Tartule ja Pärnule, keda hooaja eel favoriitideks peeti. TTÜ võitis teatavasti karikavistlused ja seega on mängus vaid Eesti meistritiitel.

«Aasta aega räägitud jutt hakkab lõpuks kohale jõudma, saadakse viimaks aru, mida nõutakse. Eks nad ju teavad, et kui kõvasti väljakul tööd teevad, siis ma ei vihasta. Näiteks mu oma poiss (Selveri sidemängija Martti Keel-toim.) tekitas täna mulle korra peaaegu infarkti ja tegi ühe rumala vea, see on pika mängu kohta korralik esitus,» lisas Keel. 

Peatreener tõi kohtumise lõpus, neljandas geimis seisul 24:24 mängu 18-aastase Oliver Orava, kes polnud terve nädalavahetuse platsil käinud. Orav sai peatreenerilt selged juhised, kuidas blokis käituda ja täitis need perfektselt – mängu viimane punkt tuli Orava blokist ja geim võideti 26:24. «Täitis korraldusi, tuleb rahul olla,» sõnas Keel.

«Aga nüüd läheb tõsiseks andmiseks, pikas seerias võidab selgelt tugevam,» lisas ta. Eesti meistrivõsitluste veerandfinaalid algavad jägmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles