Kullamäe edasipääsu tagamisest: täna oli rohkem viimistlemise küsimus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe meeskonnale juhiseid jagamas.
Gert Kullamäe meeskonnale juhiseid jagamas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond alistas Balti liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises Jekabpilsi 84:63 ja pääses veerandfinaali.

Peatreener Gert Kullamäe sõnul tuli kordusmängus Jekabpilsis tehtud eeltöö lõpule viia. «Suure töö tegime Jekabpilsis ära ja täna oli rohkem viimistlemise küsimus. Esimesel poolajal ei saanud me sellega nii hästi hakkama, aga teisel oli mängupilt parem. Kokkuvõttes tegime  selle meeskonna vastu hea seeria,» sõnas Kullamäe.

«Aga pikalt hinge tõmmata ei saa, sest teisipeäval on juba jälle mäng, nädala lõpus läheb Balti liiga veerandfinaalidega edasi ja järgmisel nädalal algab EuroChallenge´i sarja veerandinaalseeria,» rääkis juhendaja tihedast mängugraafikust.

Rocki ootab veerandfinaalis ees kaks kohtumist Pasvalyse Pieno Zvaigzdesiga, kellele sel hooajal kaotati kodus kahe ning võõrsil 19 punktiga. Esimene mäng on juba sel reedel, 7. märtsil Tartu Ülikooli spordihoones algusega kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles