Poksilegendi endine treener: Mike Tyson on üleni võlts

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson.
Mike Tyson. Foto: SCANPIX

Endise poksi raskekaalu maailmameistri Mike Tysoni omaaegne treener Teddy Atlas kommenteeris ühele USA väljandele, et Tyson on juba lapsest peale harjunud end peitma ja võltsilt esinema.

«Mike Tyson on võlts ja ta on seda olnud algusest peale,» teatas Atlas. «Ta on olnud võlts sellest päevast, kui ta sündis, ning ei saa öelda, et ta oleks selleks sunnitud olnud. Võib-olla ta on sunnitud käituma ellujääjana, aga see ei ole olnud niivõrd ellujäämise kuivõrd manipuleerimise küsimus,» lisas Tysoni endine treener.

Atlas meenutas, et hetkel 47-aastasel Tysonil oli keeruline lapsepõlv ning seetõttu harjus ta end teiste eest kaitsma. «Kui ta oli laps, siis ta peitis end oma Brooklyni kiusajate eest suurte majade vahele. Arvan, et ta ei tulnud kunagi nende seinte vahelt välja ja usun, et ta ei lõpetanud kunagi oma tõelise olemuse peitmist,» selgitas Atlas oma mõttekäiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles