Tartu Rock alistas võõrsil kindlalt Pärnu meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond.
Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna võitudeseeria koduses Alexela meistriliigas sai jätku suvepealinnas, kus alistati KK Pärnu 73:53. Eelmise hooaja pärnakas Augustas Peciukevicius kogus parimana 16 punkti ja kaheksa lauapalli.

Pärnu spordihoones peetud kohtumist mängis kodumeeskond vägagi südikalt ning rahvusvahelistes sarjades häid mänge teinud tartlastel suudeti elu raskeks teha. Kuigi TÜ/Rock võitis avaveerandaja 22:17, jäädi teise veerandaja keskel kolmepunktilisse kaotusseisu. Veerandaja teine pool kuulus siiski tabeliliidrile ja nii läksid meeskonnad poolajale Rocki eduseisus 42:32.

Teisel poolajal hoidis Tartu meeskond eduseisu ning sekka hakkas tulema ka ilukorve – taas näitas oma pealtpanekuoskust Rocki kõige lühem mees Vinny Simpson. Enne viimast neljandikku püsis TÜ/Rocki 12-punktiline eduseis. Viimasel veerandajal saadi aga õige minek sisse ja kogu kohtumine võideti lõpuks 73:53.

Peciukeviciusele tõi võitjatele 23 minutiga 16 punkti ja võttis kaheksa lauapalli. Vanameister Valmo Kriisa sai mänguaega ligi 29 minutit ja viskas selle ajaga 13 punkti ja andis viis korvisöötu. Timo Eichfuss oli lähedal kaksikduublile, visates 10 punkti ja võttes üheksa lauapalli.

Pärnu resultatiivseim oli Heiko Rannula 13 punktiga. Esimesel poolajal heas hoos olnud Janis Vahter lõpetas 12 ning Vladzimir Krysevich 10 punkti ja 13 lauapalliga.

TÜ/Rock juhib liigatabelit 22 võidu ja ühe kaotusega. KK Pärnul on 11 võitu ja 10 kaotust ning sellega ollakse neljandal kohal.

Rockil on sel nädalal ees ootamas veel raske Balti liiga mäng, kus veerandfinaalide esimeses kohtumises võõrustatakse reedel Pasvalyse Pieno Zvaigzdesi.

Järgmise nädala teisipäeval alustavad tartlased aga veerandfinaalseeriat EuroChallengis ja nelja parema hulka jõudmiseks tuleb kaks korda alistada Ungarlaste Szolnoki Olaj. Esimene vaatus on teisipäeval, 11. märtsil kell 19.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles