Vasakul äärel tegutsenud Vassiljev: olen valmis mängima seal, kus on vaja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise keskväljamootor Konstantin Vassiljev alustas tänast kohtumist enda jaoks veidike harjumatul positsioonil ehk vasakul äärel. Samas tunnistas ta, et jalgpallis tuleb osata uute olukordadega kohaneda.

«Ma ei tea, kas mul saab olema kindel positsioon. Olen valmis mängima seal, kus on vaja,» sõnas Vassiljev, kes tunnistas, et kõige mugavamalt tunneb ta end kindlasti ikkagi keskväljal, kus ta ka kohtumise lõpetas. «Loomulikult on selge, et kui mängin aastas 44st mängus 43 keskpoolkaitses, siis tunnen end seal paremini. Tänapäeva tippjalgpall on aga selline, et on vaja kohaneda.»

Mängust rääkides tunnistas Vassiljev, et rünnakul oli vastaste kaitsest raske läbi tungida, kuna Gibraltar mängis viie kaitsjaga, kelle ees seisis veel neli poolkaitsjat. «Tähtis on see, et lõpuks suutsime vähesed võimalused ära kasutada. See mäng näitas, et valiksarjas ei saa San Marinoga lihtne olema. Peame kõigeks valmis olema,» rääkis Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles